Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Swirl onderdelen

Kies jouw Swirl apparaat

Swirl producten

Swirl is bekend om de veelzijdigheid van haar assortiment, van stofzuigerzakken en afzuigkapfilters tot de wereldberoemde poetsdoekjes en reinigingsprodukten. De producten van dit merk schoonmaakmiddelen worden in 40 landen in Europa en Azië verkocht. Bijzonder feitje: het is een dochtermerk van koffieapparaatfabrikant Melitta.

Producten van Swirl nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer