Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tegelzaagmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je tegelzaagmachine

Of kies een categorie
Alle tegelzaagmachine merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Met de tegelzaagmachine snij je de tegels op maat

Iedereen die wel eens een wand heeft betegeld weet: de tegels passen nooit. Ze zagen er zo mooi uit in de winkel en je had nog zo goed gemeten en opgepast met de voegbreedte, maar het komt nooit precies uit. En dan spreken we nog niet van de kraan die erdoor moet of andere obstakels. Dan is het handig als je een elektrische tegelsnijmachine hebt. Jij zaagt daar gewoon de tegels precies zoals je ze moet hebben. Natuurlijk kun je werken met een tegelsnijtang, maar wie daar eens iets mee heeft proberen nauwkeurig te bewerken weet dat men er beter mosaïek mee kan knippen. Een robuuste tegelzaagmachine is bij elke grotere betegelklus onmisbaar om bij de hand te hebben. En net als met elke zaag- of snijmachine geldt ook hier: daar ben je natuurlijk extra zuinig op.

Toen was de tegelzaag kapot...

Maar helaas ondervindt elk apparaat slijtage, en zeker een zaagmachine. Als je de zaag bijvoorbeeld niet regelmatig vervangt (zodat je steeds met een scherpe snijschijf werkt) moet het apparaat harder werken voor hetzelfde nauwkeurige snijwerk. Dit lijdt dan weer tot slijtage in de motor en erger. Ook een beschermingskap kan afbreken (denk aan jouw veiligheid!) of een schakelaar plots niet goed meer werken. Je hoeft dan niet met de handen in het haar te zitten (pas op met de tegellijm!) maar kunt gewoon bij ons een vervangend onderdeel bestellen. Enkele muisklikken en we sturen het gewenste onderdeel of accessoire meteen aan je op. Kun jij weer door met die tegelwand of tegelvloer!

Welke tegelzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke tegelsnijder, moet je eerst even op het merk van je tegelzaagmachine klikken. Dan zal het productgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw tegelzager.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer