Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tondeuse onderdelen

Kies het merk van je tondeuse

Het verschil tussen een tondeuse of een trimmer

Een trimmer is een klein, handzaam apparaat waarmee gedetailleerde bewerkingen aan het haar uitgevoerd kunnen worden. Een tondeuse daarentegen is een groter apparaat met een sterkere motor. De tondeuse is echt bedoeld voor het afscheren van dik en lang haar, zoals hoofdhaar of baardhaar. De tondeuse gebruik je dus vooral voor bijvoorbeeld het deels of volledig afscheren van hoofdhaar. De lengte waarop je het haar wil scheren bepaal je met de verschillende opzetstukken, zoals een opzetkam. Met een tondeuse kun je ook het haar vloeiend laten oplopen, door onderaan te beginnen met een klein opzetkammetje en een steeds grotere opzetkam naarmate je verder naar boven aan het scheren bent.

Wanneer gebruik je een tondeuse?

Advies: gebruik zeker geen trimmer als je grote lokken haar af wil scheren. Tondeuses zijn krachtiger en speciaal voor dit soort scheerapparaten bedoeld. Ook kan een tondeuse het lange haar veel beter verwerken. We raden overigens echt af om grote lokken haar te scheren met een haartrimmer. Trimmers zijn namelijk een stuk minder krachtig dan tondeuses. Daarnaast kan een trimmer ook het lange haar niet goed verwerken en bestaat de kans dat de trimmer aan het haar gaat trekken. Of het nu je eigen haar of haar van een klant is; dit is iets wat je wil vermijden. Het voelt niet fijn en gaat ten koste van de levensduur van jouw haartrimmer.

Tondeuse onderdelen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We bieden een breed gamma aan accessoires zoals verschillende opzetkammen voor jouw tondeuse, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons tondeuse onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je tondeuse zoekt erbij zit. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!