Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Tuingereedschap

Kies het merk van jouw tuin gereedschap

Alle tuingereedschap merken (van a t/m z)
Alle gereedschap voor jouw tuingereedschap bestel je natuurlijk bij Fiyo.nl

Tuingereedschap gaat altijd beter met het juiste gereedschap!

Jouw tuin is je kostbaar en koester je ongetwijfeld met intensief en zorgzaam onderhoud. Elk jaar in, jaar uit, wordt alles nauwkeurig bijgewerkt, geharkt, er wordt onkruid gewied, jouw favoriete zitplekje in de zon wordt weer vrijgesnoeid, ga maar door. Dat is nauwkeurig werk waar veel zorg en liefde bij komt kijken. Jouw groen behandel je zorgvuldig, en daar hoort ook het juiste gereedschap bij. Want je kunt nu eenmaal niet alles met de hand... heb je wel eens een struik proberen te snoeien met enkel jouw vingers wellicht?

Alle gereedschap voor jouw tuingereedschap

Naast tuingereedschap producten en reserve onderdelen voor verschillende tuingereedschap apparaten (zoals jouw hogedrukreiniger, kettingzaag en hakselaar, en natuurlijk jouw bladblazer en sneeuwfrees) hebben we sinds kort ook een brede selectie tuingereedschap in ons assortiment opgenomen. Omdat we vinden dat het er nu eenmaal bijhoort, en omdat we zelf ook super zuinig zijn op onze eigen tuinen! Van kantensteker tot snoeischaar, van handschoen tot hark, je treft het aan bij Fiyo.nl. En uiteraard van alle grote merken, zoals Gardena of Wolf Garten. Natuurlijk kun je deze producten ook in het tuincentrum vinden, maar laten we eerlijk zijn: die zitten steeds verder weg en worden lastiger te vinden, en wij bieden hier een enorm assortiment aan tegen de zachtste prijzen omdat we meestal rechtstreeks via de fabrikant inkopen. Extra voordeel op tuinproducten voor jou dus!

Tuin gereedschap voor elk seizoen

U vindt, als het goed is, bij ons alles wat je nodig hebt. Klik dus gerust in de categorieën die je hierboven afgebeeld ziet en selecteer de producten die je zoekt. Kun je niet vinden wat je zoekt? Vraag het ons gerust, vaak kunnen we ook nog moeilijk te vinden producten bestellen via onze vele leveranciers!

Tuinonderhoud producten, apparaat onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag bij het bestellen van de juiste tuinonderhoud gereedschap of accessoires. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur te bereiken. Onze webwinkel maakt gebruik van veilige betaalmethodes. Zo kun je meteen afrekenen met iDeal maar is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer je de bestelling heeft ontvangen. Wij leveren jouw bestelde producten zo snel mogelijk bij je thuis.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!