Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Vlakschuurmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je vlakschuurmachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Altijd de vlakschuurmachine bij de hand

De klassieke en betrouwbare schuurmachine voor bijna elke klus blijft toch wel de vlakschuurmachine. Simpelweg een schuurpapiertje erop zetten en je kunt aan de slag. Verfresten en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en je bereikt met fors wat flexibelheid elke plek, behalve misschien waar een deltaschuurapparaat beter bij kan. Maar voor een redelijk precies resultaat en flexibele bewegingsvrijheid gaat er uiteindelijk bijna niets boven de klassieke vlakschuurmachine. Dat weet jij ook, en daarom ben je er ongetwijfeld heel erg zuinig op.

Wanneer de schuurmachine kapot is

Maar ook de meest robuuste vlakschuurmachine modellen van elk topmerk gaan niet eeuwig mee. Er kan eens wat verslijten, afbreken, kwijtraken. Dan hoef je niet meteen een nieuw schuurapparaat te kopen. Kijk gewoon bij de compleetste gereedschap onderdelen webshop van België, Fiyo, of het gewenste wisselstuk niet gewoon bij ons te bestellen is. Even handig vervangen en jouw vertrouwde schuurapparaat kan er weer jaren tegen.

Welke schuurmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke vlakschuurapparaat, moet je eerst even op het merk van je schuurmachine klikken. Dan zal het productgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw vlakschuurmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!