Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Wandbewerkingsgereedschap onderdelen en accessoires

Kies het merk van je wandbewerkingsgereedschap

Of kies een categorie
Alle wandbewerkingsgereedschapmachine merken (van a t/m z)

Muurbekleding is meer dan enkel behangen

Een goede muurbekleding is wel meer dan enkel behang kleven. Veel mensen laten een muurlaag aanbrengen door een pleisteraar, maar jij kunt dat natuurlijk zelf. Enkel een zaak van het juiste gereedschap in huis hebben. Wandbewerkingsgereedschap is er in veel variaties en voor veel verschillende toepassingen, maar als je er goed voor zorgt en het netjes onderhoudt, is dit breed en veelzijdig inzetbaar. Dus je bent vanzelf zuinig op jouw muurbekleding gereedschap!

Als er toch wat kapot is

Met goed onderhoud kun je de levensduur van de meeste apparaten danig verlengen, maar niets gaat eeuwig mee op enkel goed onderhoud, helaas. Dus kan er wel eens een handige accessoire voor je muurbekledingsklus kapot gaan of kwijtraken. En die had je nu natuurlijk nét nodig... Voor opzetstukken, andere accessoires, en een aantal handig te vervangen onderdelen, ben je bij Fiyo aan het juiste adres. Je hoeft enkel het juiste product bij het juiste merk te selecteren en enkele muiskliks later sturen we het zo snel mogelijk naar je op. Superhandig!

Onderdelen, accessoires en onderhoud

Naast verschillende wisselstukken voor jouw muurgereedschap hebben we ook een breed assortiment aan accessoires waarmee je nog meer uit je apparaat kunt halen. Van bijvoorbeeld een handig extra borstel tot een andere adapter, kunnen we je toch wel aanraden om ook een kijkje te nemen bij deze handige aanvullingen waarmee je het meeste uit jouw apparaat haalt. En ook voor het nodige onderhoud en veilig gebruik van uw apparaat kun je in onze webshop wel het nodige vinden. We sturen het met alle liefde allemaal in één pakket naar ke op zodat je het allemaal tegelijk ontvangt en meteen aan de slag kunt!

Welk wandgereedschap heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke muurbekledingsgereedschap, moet je eerst even op het merk van je apparaat klikken. Dan zal het productgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw apparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer