Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Zaagtafel onderdelen en accessoires

Kies het merk van je zaagtafel

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Jouw tafelzaag, voor nauwkeurig zagen

Als het echt nauwkeurig gezaagd moet worden, pak jij geen decoupeerzaag of ander manueel apparaat, maar start jij jouw zaagtafel op, vanzelfsprekend. Zo kun je op de millimeter nauwkeurig het hout, de af te korten buizen of wat er maar gezaagd moet worden, kaarsrecht en foutloos afzagen in een eenvoudige handomdraai. Want een goede klus moet keurig én nauwkeurig uitgevoerd worden. Prutsen, dat is voor de amateurs, die mensen die een wankel bouwwerk in elkaar zetten en die met plinten, vulmiddel en tape het broddelwerk wegmoffelen. Dat heb jij allemaal niet nodig: bij jou is het ineens goed gezaagd en daarna vakkundig geplaatst. En dat start bij de tafelzaagmachine, jouw eigen Pietje Precies.

Maar toen was de tafelzaagmachine kapot!

Dan mag het natuurlijk niet voorkomen dat jouw trouwe kameraad ineens kapotgaat. Hoewel dat in de praktijk nooit helemaal te voorkomen is, valt met regelmatig onderhoud en slimme reparaties er meer levensduur uit te halen dan je denkt. Van toerentalregelaar tot schakelaar, Fiyo heeft een groot gamma aan wisselstukken die geschikt zijn voor jouw vertrouwde zaagtafel. Net als handige accessoires voor je eigen veiligheid, en vervangende zaagbladen en andere slijtgevoelige maar cruciale onderdelen. Sterker, hoe trouwer je het zaagblad bijtijds vervangt, hoe minder de motor en andere onderdelen zullen slijten, die moeten bij een scherp zaagblad immers minder hard werken dan bij een botter exemplaar. Je kunt dus bij ons voor alle gewenste onderdelen voor jouw tafelzaag terecht, door gewoon hierboven op de gewenste productcategorie te klikken bij het merk van jouw tafelzaag.

Welke zaagtafel heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke zaagbank, moet je eerst even op het merk van je tafelzaag klikken. Dan zal het productgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw tafelzaagmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!