Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Zonnebank onderdelen

Kies het merk van je zonnebank

Of kies een categorie

De zonnebank, letterlijk het zonnetje in huis

Het is helaas een feit: In België laat de zon zich niet vaak zien. Voor de liefhebbers van warm zonlicht op de huid is dit dan ook niet het land om van te genieten. Gelukkig is er een (betaalbaar) alternatief voor het jaarrond in zuiderse landen doorbrengen, in de vorm van de zonnebank. Mits met beleid gebruikt, kan de zonnebank je huid mooi gebruind en in gezonde staat houden. Want als het van het weer in dit land moest afhangen, zag iedereen er het ganse jaar bleek en miserabel uit. Gelukkig voor België hebben veel landgenoten reeds het technisch wonder genaamd de zonnebank ontdekt, en staan toch net dat beetje stralender in het leven.

Zonnebank lamp kapot

Vanzelf is de zonnebank in principe een luxeproduct: het is niet van levensnoodzaak of cruciaal voor ons bestaan. Maar het kan toch vervelend zijn als de lampen plots aan het eind van hun levensduur blijken te zijn. Fiyo heeft voor deze gevallen gewoon de vervangende lampen gestockeerd liggen en kan ze direct aan jou opsturen. Als jouw zonnebank dus niet meer wil functioneren door een defecte lamp hoeft dit slechts van korte duur te zijn. Met enkele muisklikken of vingerdrukken op je smartphone wordt het meteen voor je geregeld.

Zonnebank onderdelen of lampen nodig? Wij helpen u graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer