Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Accuboor onderdelen en accessoires

Kies het merk van je accuboormachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Jouw accuboormachine, voor snelle en draadloze klusjes

De trotse bezitters van een accuboormachine weten hoe handig het kan zijn om dit apparaat - vanzelf met de accu volledig opgeladen - bij de hand te hebben als er even snel iets in of om het huis gedaan moet worden. Want het vinden van een beschikbaar stopcontact voor een reguliere boormachine valt niet altijd mee. Waar was deze stekker ook weer van, en deze? Nee, dan de accuboor, die moeiteloos en zonder problemen met de stroomkabel overal bij kan komen. Even boortje erin draaien en voilà, je kunt boren.

Onderdelen voor jouw accuboor

Dan is het echt enorm irritant wanneer er iets ontbreekt of niet werkt aan jouw accuboormachine. Maar ongeacht of er geen geschikte boor te vinden is, of de juiste freesvijl weer uitgeleend is aan vrienden of buren, of de accu heeft het na jarenlange trouwe dienst begeven: Fiyo biedt jou alle benodigde onderdelen om weer snel met je accuboor die klusjes te kunnen klaren. Ook een nieuwe acculader of boorkop is voor ons geen probleem! En een verstandig mens bestelt direkt een tweede accu... men weet nooit wanneer er weer iets mee mis kan zijn! En zeker bij grotere klussen kan jouw boormachine wel een reserve accu gebruiken, niet?

Accessoires voor jouw accu boormachine

Of ben je juist op zoek naar accessoires om de functionaliteit van jouw accuboor uit te breiden? Want het is aardig natuurlijk, die boorset die je er standaard bij kreeg, maar er kan nog veel meer met zo'n apparaat gedaan worden. Jouw boormachine kan niet alleen maar boren, hij kan ook frezen, slijpen, bijborstelen, verfmengen en nog veel meer! Kijk daarom ook in ons productgamma hierboven voor handige accessoires, zodat je bij elke klus in en om het huis voorbereid kunt zijn. Een échte klusjesman herken je aan zijn gereedschap!

Welke accuboor heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke accuboor, moet je eerst even op het merk van je boormachine klikken. Dan zal het produktgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op je boormachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!