Dyson onderdelen en accessoires

Selecteer jouw Dyson apparaat

Vervolgens kan je jouw specifieke Dyson model kiezen


Populaire modellen

Dyson stofzuiger onderdelen en accessoires

Selecteer jouw soort Dyson stofzuiger. Of scroll verder en kies direct je model. Of bekijk alle productgroepen.


Dyson sledestofzuiger

Snel naar: DC series - Ball series - Cinetic series


Dyson steelstofzuiger

Snel naar: DC series - V series - Small ball series

Dyson stofzuiger onderdelen en accessoires

Dyson onderdelen

Het Britse Dyson, dat in 1993 werd opgericht door Sir James Dyson, is de fabrikant van de welgekende stofzuigers zonder stofzuigerzak. Dyson onderscheidt zich van andere stofzuiger merken door hun alom geprezen cycloon technologie. Wij zijn dan ook een fiere partner en zijn mede verantwoordelijk voor het leveren van alle Dyson stofzuiger onderdelen. Selecteer hierboven jouw model.

Zoek jouw Dyson stofzuiger op in ons overzicht

Alle beschikbare onderdelen voor jouw Dyson stofzuiger worden door ons, als partner, geleverd. Alle Dyson stofzuiger modellen vind je hierboven, overzichtelijk gerangschikt. Wanneer je jouw type model selecteert zal je enkel de onderdelen voor jouw specifieke Dyson stofzuiger te zien krijgen. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste bestelling plaatst.

Geschiedenis van Dyson

Het was in het jaar des Heren 1971, dat Sir James Dyson problemen ondervond met zijn stofzuiger. Zijn toestel verloor aan zuigkracht door de ophoping van stof in zijn apparaat. De man zag een potentiële markt, op voorwaarde dat hij dit probleem kon oplossen. Dit probleem bleef hem bezighouden. Totdat hij een recreatief bezoek aan een zaagmolen in zijn woonplaats pleegde. Daar zag James, tot zijn grote interesse, dat het stof dat bij het zagen ontstond, industriëel werd verwijderd met behulp van cyclonen. Het idee voor de Dyson stofzuiger was geboren. In de jaren tussen 1979 en 1984 ontwikkelde hij maar liefst 5127 verschillende prototypes. Eindelijk was hij tevreden, toen Dyson in 1991 de Internationale Design Fair prijs won. De ontwikkelzucht is nooit uit het bedrijf verdwenen: binnenkort komt Dyson met een stofzuiger zonder filter, waar tweeduizend prototypes voor ontwikkeld zijn. Naast hun bekende stofzuigers, ontwikkelt Dyson ook luchtblazers en handdrogers.

Dyson onderdelen en accessoires

Wij van Fiyo verkopen een vrijwel compleet assortissement van reserve Dyson onderdelen en natuurlijk alle benodigde toebehoren. Maar ook Dyson stofzuiger accessoires, zoals een alternatieve stofzuigermond voor bijvoorbeeld de haren van huisdieren, zijn bij ons eenvoudig en snel te vinden. Zelf zijn wij ook onder de indruk van deze vernieuwende zakloze stofzuiger en daarom bieden we een groot gamma van Dyson onderdelen en uitbreidingen, zodat jouw Dyson stofzuiger opgewassen is tegen elke klus in en rond je huis.

Dyson onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!