Ruilen en terugsturen

Retourbeleid

Bij Fiyo doen we er alles aan om te zorgen dat jij het juiste product krijgt. Dus je onderdeel, accessoire of onderhoudsproduct zou perfect in orde moeten zijn en passen bij jouw apparaat. Desondanks kunnen wij wel eens een foutje hebben gemaakt, of bedenk jij je en is de bestelling toch niet nodig. In dat geval is het vaak prima mogelijk om te ruilen of terug te sturen naar ons. We leggen hieronder uit hoe dat zit.

Bij Fiyo kun je voor een besteld artikel, binnen 14 dagen na ontvangst van de gehele bestelling, besluiten over te gaan tot herroeping, oftewel om te beslissen te ruilen of retourneren. Je hebt, aansluitend op deze periode, nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Het is wel van belang dat het product:

  • compleet is;

  • (indien mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking zit, met originele productstickers;

  • een verpakking in originele staat heeft: deze mag geopend zijn, maar mag niet als verzenddoos gebruikt worden;

Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van de resterende waarde van het product.

De volgende artikelen kunnen helaas niet geruild en/of teruggestuurd worden:

  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn

  • Modules en printplaten

  • Glasplaten op maat

De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn:

  • Als de consument zelf een fout(e keus) heeft gemaakt: voor rekening van de consument

  • Als Fiyo verantwoordelijk is voor een fout: voor rekening van Fiyo (middels restitutie)

Ongeacht of de consument of wijzelf een fout maken, wij proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending wordt, indien van toepassing, zo snel mogelijk naar je teruggestort, maar uiterlijk binnen 14 dagen na aanvraag van jouw retour.

Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van de resterende waarde van het product.

Retour aanvragen

Druk op onderstaande knop om je retour aan te vragen. Retouren zonder aanvragen worden niet behandeld.Eventueel kun je (tevens) gebruik maken van het formulier voor herroeping. Om de snelheid van afhandeling te bevorderen en je goed geïnformeerd te houden geven wij de voorkeur aan een retour die aangevraagd wordt via de normale procedure, dus middels bovenstaande knop.