Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Wasmachine onderdelen

Alle wasmachine merken (van a t/m z)

Alles voor jouw wasmachine

De trommel, het rubber van de deur of leidingen voor watertoevoer en -afvoer zijn slechts enkele van de tientallen onderdelen die deel van jouw wasmachine uitmaken. Bij Fiyo bieden wij een uitgebreid gamma wasmachineonderdelen van verschillende topmerken. Populaire merken zijn AEG, Indesit en Bauknecht. Vooral de trommelrib, koolborstel en het deurhandvat zijn onderdelen die vaak in onze webshop besteld worden. Ook specifieke types als AEG OKO Lavamat, AEG Lavamat 52600 en Indesit WI 142 zijn populair.

Welke wasmachine heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw wasmachine te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kunt vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Bij wasmachines staan ze vaak op de binnen- of zijkant van de deur of achter op het apparaat. Als je het typenummer gevonden hebt kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de wasmachineonderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Wasmachine onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!