Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hogedrukreiniger onderdelen

Kies het merk van je hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger onderdelen

Een leuk caféweetje: de eerste hogedrukreinigers zijn ontwikkeld in opdracht van de US Army. Alfred Kärcher ontwikkelde in 1950 deze apparaten voor het Amerikaanse leger na de Tweede Wereldoorlog. De oprichter van het wereldberoemde bedrijf dat zich nog altijd marktleider mag noemen op het gebied van hogedrukreinigers - Kärcher, uiteraard - lanceerde in die tijd de allereerste Europese hogedrukreiniger, de Kärcher DS 350. Tot die tijd waren vooral stoomreinigers populair, maar door het introduceren van een pomp in de stoomcyclus reinigde deze machine veel effectiever. Sinds de geboorte van dit succesbedrijf, een kleine driekwarteeuw geleden, is de hoogwaardige formule van familiebedrijf Kärcher uitgegroeid tot een wereldmerk. De drie hoofdwaardes die ze hun klanten zijn blijven bieden: topprestatie, innovatie en kwaliteit. Kärcher reinigingsapparatuur wordt wereldwijd overal ingezet, tot zelfs het reinigen van de presidentportretten op Mount Rushmore. De betrouwbare en gebruiksvriendelijke Kärcher apparaten worden nog altijd breed gebruikt op gebieden als milieu, cultuur en sport.

Kärcher, Nilfisk en meer

Daarom ligt het voor de hand dat je op onze webshop het meest complete aanbod van onderdelen voor Kärcher hogedrukreinigers aantreft. Maar ook voor andere grote en snel groeiende marktleiders zoals Nilfisk biedt Fiyo uiteraard onderdelen aan op deze webshop. We weten hoe onmisbaar een goede hogedrukreiniger is, als hij eenmaal in het huishouden is opgenomen. We letten scherp op de ontwikkelingen in de markt en nemen voortdurend nieuwe merken erbij op in ons assortiment, dus staat jouw merk er vandaag niet bij? Morgen misschien wel!

Hogedrukreiniger accessoires en onderhoud

Daarnaast bieden we natuurlijk ook accessoires zoals bijvoorbeeld een terrasreiniger of een chassis-onderspoeler op onze webshop aan. Want hoe veelzijdig jouw hogedrukreiniger ook is, je kunt er altijd nóg meer mee dan je dacht, gewoon door een ander accessoire op de slang aan te sluiten. Maak je patio in een handomdraai schoon, laat je auto weer spinnen als een poes, en ga zo maar door. Ook op het gebied van onderhoudsmiddelen en schoonmaakproducten bieden we je graag enkele topmerken aan. Klik daarom snel door de categorieën en laat je inspireren hoe je het mooiste schoonmaakresultaat met jouw huidige hogedrukreiniger bereikt.

Welke hogedrukreiniger heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw hogedrukreiniger te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Als je het typenummer gevonden hebt kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de hogedrukreiniger onderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Hogedrukreiniger onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!