Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Krups onderdelen

Krups onderdelen en accessoires

Krups onderdelen

Krups maakt unieke keuken apparaten en andere huishoudelijke machines. Met name bekend van Krups zijn de verschillende koffiezetapparaat modellen en de thuistap varianten.

Krups en Nescafé: Dolce Gusto

Op de koffiezetapparaat markt is Krups ook de samenwerking met Nescafé aangegaan. Deze direct herkenbare koffiezetapparaten zijn uitgebracht onder de merknaam Dolce Gusto. Voor specifieke Dolce Gusto onderdelen klik je beter door naar ons Dolce Gusto onderdelen assortissement.

Krups Nespresso

Als je specifiek op zoek bent naar onderdelen voor jouw Nespresso koffiezetapparaat van Krups, dan verwijzen we je graag door naar ons Nespresso onderdelen assortissement.

Beertender

De allerbekendste thuistap om zelf thuis een fris koud biertje mee te tappen, is de Beertender van Krups. De Beertender is zelfs een instant klassieker onder de thuistap apparaten en andere modellen worden ook vaak 'Beertender' genoemd. We hebben echter natuurlijk ook voor andere merken en typen thuistap apparaten de benodigde onderdelen in ons assortissement. Dus mocht er iets kapot zijn of vervangen moeten worden: geen nood, jij tapt weer een lekker glaasje bier voor je het weet! Voor deze onderdelen kijk je het beste onder ons gespecialiseerde thuistap assortissement.

Welk Krups apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Krups apparaat jij hebt, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (indien die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Krups onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Onderdelen van Krups nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!