Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Delonghi onderdelen

Delonghi koffie machine onderdelen en accessoires

De'Longhi, dat is smaakvol design

Het grote Italiaanse bedrijf De'Longhi is een producent van huishoudelijke apparatuur en overige electronische materialen en heeft een zeer sterk accent op smaak en design. De karakteristieke koffiezetters hebben een onmiskenbare uitstraling die de echte kenner er zo uit pikt. Een De'Longhi in huis is simpelweg onderdeel van je interieur inrichting. Als er dan iets ontbreekt of kapot aan is, kan dat uiteraard enorm vervelend zijn. Niet getreurd! We bieden een uitgebreid assortiment aan reserve-onderdelen en schitterende accessoires voor jouw De'Longhi apparaten.

Welk De'Longhi apparaat heb ik?

Hoe kom je er achter welk De'Longhi apparaat je hebt? Hiertoe kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van jouw apparaat. Soms vind je deze aan de binnenkant van de deur (indien die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de De'Longhi onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

De'Longhi onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!