Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Zanussi onderdelen

Zanussi onderdelen en accessoires

Alles van Zanussi

In 1916 begon de jonge, ondernemende Antonio Zanussi in het noordoosten van Italië met het maken van ovens en al snel ontwikkelde hij een reeks innovatieve producten. In de jaren ‘50 groeide het bedrijf onder leiding van Antonio's zoon uit tot 300 werknemers en stonden de innovatieve gasovens in heel Europa bekend om hun compactheid, prestaties en gebruiksgemak. Voor ons reden om alle onderdelen van dit merk in huis te halen, bijvoorbeeld een bovenkorfwiel, een filter en een groentebak. Deze zijn geschikt voor onder andere de vaatwasser, koelkast en diepvries van Zanussi. Er is vooral veel vraag naar de Zanussi Rubino 1200, Zanussi ZDT200 en de Zanussi ZTE 220.

Welk Zanussi apparaat heb ik?

Voordat je de onderdelen van Zanussi kunt bestellen raden wij je aan om het typenummer van jouw Zanussi apparaat bij de hand te nemen. Dit nummer (ook wel E-nummer genoemd) bestaat uit een reeks cijfers en letters, te vinden op de typesticker of het typeplaatje van het apparaat. Meestal zit dat aan de onder- of achterkant van het apparaat. In het geval van de vaatwasser, koelkast en diepvries kun je het ook aantreffen aan de binnenkant van de deur. Gevonden? Klik dan op het nummer aan de linker kant van deze pagina. Alleen de onderdelen van Zanussi die bij jouw apparaat passen blijven dan over.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!