Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Smeg onderdelen

Smeg onderdelen en accessoires

Smeg apparaten

Smeg is een oorspronkelijk Italiaanse fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten. Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Vittorio Bertazzoni. Het is nog steeds eigendom van zijn familie. Smeg is beroemd om haar retro koelkasten met ronde hoeken en niet-traditionele kleuren. Ook maken ze vrijstaande vaatwassers, ovens, wasmachines en meer. Als je een Smeg in huis hebt, voegt die meteen toe aan je smaakvolle interieurdesign. Dit zijn geen producten... Smeg maakt creaties!

Smeg, sinds 1948

Smeg is het beroemdst om haar FAB-lijn met jaren '50 uitstraling, maar ironisch genoeg bestaat dit Italiaanse bedrijf al sinds 1948! Oorspronkelijk werd Smeg opgericht door Vittorio Bertazzoni. Dit alles vond plaats in het kleine Italiaanse plaatsje Guastalla, Reggio Emilia. Daar komt ook de naam Smeg vandaan, wat een acroniem is van de woorden Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla. Dit betekent zoveel als Emiliaanse Metallurgische Emaille Werken Van Guastalla. Het bedrijf is dus altijd trouw aan haar oorsprong gebleven. Smeg is ook een echt familiebedrijf en nog steeds eigendom van de nazaten en overige familie van de oprichter. Over de hele wereld kent men Smeg om de kwaliteit en om de kunstwerken die Smeg apparaten zijn.

Smeg onderdelen

Deze prachtige apparaten zijn, naast prachtig ontworpen, ook van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan er natuurlijk altijd een wisselstuk nodig zijn. Dan hoef je niet direct in paniek te schieten: bij Fiyo bieden we een ruime selectie exclusieve onderdelen van Smeg apparaten. Voor jij het weet, kun jij weer jaren plezier beleven aan uw stijlvolle Smeg koelkast of oven. Zoals het hoort, als er Smeg op staat!

Welk Smeg apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Smeg apparaat je hebt, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (als die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Smeg onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Smeg wisselstukken, accessoires en onderhoudsprodukten online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!