Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Pelgrim onderdelen

Pelgrim onderdelen en accessoires

Alles van Pelgrim

Pelgrim is een 90-jarig, puur Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service. Deze elementen zijn altijd terug te vinden in de keukenapparaten van Pelgrim. In onze onderdelen webwinkel verkopen wij Pelgrim onderdelen van de koelkast, oven en gaskookplaat. Bijvoorbeeld een thermostaat voor een koelkast of een verwarmingselement. De meest verkochte types zijn de Pelgrim KB8170, Pelgrim Super Silent en de Pelgrim Trendline.

Welk Pelgrim apparaat heb ik?

Zoek de typenummer van jouw toestel op de identificatieplaat. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Soms ook aan de binnenkant van de deur (indien die aanwezig is). Op deze identificatieplaat vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Bewaar dit nummer en selecteer het in de linker kolom van deze pagina. Enkel de voor jou geschikte Pelgrim onderdelen worden nu nog getoond..

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!