Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Braun onderdelen

Braun Onderdelen

Het bekende Duitse bedrijf Braun GmbH specialiseert zich in de productie van kleine elektrische apparaten. Braun werd opgericht in 1921 in Frankfurt am Main. Tot het productgamma van Braun behoren onder andere elektrische scheerapparaten, keukenapparatuur, elektrische tandenborstels, haardrogers en klokken. Fiyo heeft van dit gehele assortiment alle onderdelen te koop zoals een losse koffiekan, een scheerblad en een pureerstaaf. Deze kunnen ervoor zorgen dat jouw keukenmachine, scheerapparaat en koffiezetapparaat weer als vanouds werken. Vooral de Braun Silk Epil, Braun 3210 en Braun Multimix zijn veel voorkomende apparaten.

Welk Braun apparaat heb ik?

De beste manier om te ontdekken welke onderdelen van Braun je nodig hebt, is door het typenummer van het apparaat te achterhalen. Dit nummer, bestaande uit een combinatie van cijfers en letters, staat meestal op het typeplaatje of de typesticker. Die bevinden zich op de onder- of achterkant van je apparaat, of aan de binnenkant van bijvoorbeeld een deurtje. Zodra je het nummer gevonden hebt kun je het opzoeken in de linker kolom van deze pagina en het aanklikken. Er verschijnen dan alleen de onderdelen die geschikt zijn voor jouw Braun apparaat

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!