Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Atag onderdelen

Alles van Atag

Atag, een Nederlands merk, neemt kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij de ontwikkeling en design van hun keukentoestellen. Aangezien het een belangrijke leverancier is van keukenapparatuur werkt Fiyo dan ook samen met Atag door het leveren van Atag wisselstukken voor de gaskookplaat, oven en frigo. Denk hierbij aan een verwarmingselement, micaplaatjes en een lamp. De onderdelen waar het meeste vraag naar is zijn de Atag domestic kookplaten, Atag MC 111 G5U en de Atag KU 1090.

Welk Atag apparaat heb ik?

Om erachter te komen welke Atag onderdelen je nodig hebt, dien je op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dat staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van cijfers en letters (ook wel het E-nummer genoemd). Meestal vind je het aan de zij- of achterkant van het apparaat, of aan de binnenkant van de deur. In de koelkast wil het plaatje nog wel eens onder de groentelade zitten. Gevonden? Klik het dan aan links op deze pagina en alleen de Atag onderdelen die bij jouw apparaat passen verschijnen dan in beeld.

Atag onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!