Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bosch onderdelen

Bosch onderdelen

Bosch, een Duits bedrijf dat in 1886 werd opgericht, is vandaag de dag in meer dan 60 landen over de hele wereld actief. Ze is beroemd om alle hoogkwalitatieve apparaten die ze maakt, maar het meest om hun elektrische power tools. Omwille van hun populaire producten, vind je het gehele assortiment van onderdelen Bosch hier bij Fiyo.

Alles van Bosch

Bekijk ons aanbod, van vaatwasser tot wasdroger en koelkast: alles hebben we voor je op een rijtje gezet. Vaak gezochte onderdelen van Bosch zijn de pluizenfilter, pannendrager en stofzuigermond. De meest bestelde types zijn Bosch Solitaire, Bosch Maxx 7 Sensitive en Bosch Pro Parquet.

Welk Bosch apparaat heb ik?

Had je graag Bosch onderdelen besteld? Dan heb je het typenummer van jouw Bosch toestel nodig. Dit nummer bestaat uit meerdere letters en cijfers (meestal een combinatie hiervan) en vind je op de identificatienummer of identificatiesticker. Deze situeert zich meestal aan de achter- of onderkant van je toestel. Wanneer je deze hebt gevonden, selecteer ze dan in de linkerkolom van deze pagina. Onze filter zorgt ervoor dat enkel de onderdelen van jouw Bosch toestel nog te zien zullen zijn.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!