Suggesties en klachten

Fiyo wil van jou horen!

Bij Fiyo draait uiteindelijk alles om jou, de klant. Als je suggesties of klachten hebt, willen we dan ook graag contact met jou. Maar we zetten hieronder ook uiteen met welke instanties je eventueel contact kunt opnemen als je er met ons niet uit denkt te komen.

Heb je suggesties hoe wij jou beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten, bij voorkeur per e-mail via ons contactformulier (klik hier). Fiyo verbetert haar dienstverlening voortdurend en stelt jouw reactie daarom zeer op prijs.

Bij Fiyo draait alles om tevreden klanten. Mocht je toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. Je kunt jouw klacht richten aan de afdeling Klantendienst. We zullen zo snel mogelijk reageren op jouw klacht.

Je kunt als consument ook beroep doen op BeCommerce voor een klacht ingeval Fiyo geen oplossing kan bieden. In het uiterste geval kun je een beroep doen op de Geschillencomissie van BeCommerce. De Gedragscode van BeCommerce vind je:

Nederlandstalig op dit webadres:

Franstalig op dit webadres:

De Europese Commissie heeft op 9 januari 2016 haar nieuw ODR-platform geopend (Online Dispute Resolution). Het ODR-platform is erop gericht om de consument en de onderneming zowel op nationaal als grensoverschrijdend vlak hun onderlinge geschillen op een snelle en efficiënte (lees: online) wijze te beslechten. Deze instantie zal als een scheidsrechter optreden om zo een oplossing te bieden. Het platform is zowel gebruiksvriendelijk als meertalig.

Dit platform vind je op dit webadres: