Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Siemens onderdelen

Siemens onderdelen en accessoires

Alles van Siemens

Het Duitse bedrijf Siemens werd al in 1847 opgericht en kent dan ook een lange geschiedenis vol elektronische ontwikkelingen. Ieder huishouden beschikt tegenwoordig wel over een vaatwasser, wasmachine of koelkast van Siemens. Fiyo is partner van Siemens en heeft daarom een uitgebreid produktgamma aan Siemens wisselstukken en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor alle Siemens onderdelen, bijvoorbeeld populaire types van Siemens als Siemens Porsche design en Siemens Lady Plus. We verkopen veel onderdelen van Siemens. Vooral de koolborstel en bestekkorf zijn veel gevraagde producten.

Welk Siemens apparaat heb ik?

Om het juiste onderdeel voor jouw apparaat te vinden moet je het typenummer van je apparaat weten. De meeste typenummers bestaan uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers. Deze nummers worden ook wel typenummers of E-nummers genoemd. De nummers staan vermeld op een typesticker of typeplaatje op jouw apparaat. Deze stickers vind je vaak op een enigszins verborgen plek op je apparaat. Zo staan ze bij vaatwassers, wasmachines en wasdrogers vaak op de binnenkant of zijkant van de deur. Als je je typenummer weet, zoek hem dan links op deze pagina op. Dan krijg je direct alleen die onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Siemens onderdelen nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!