Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Philips onderdelen

Philips onderdelen en accessoires

Alles van Philips

Het bedrijf Philips werd in 1891 opgericht in Eindhoven en is uitgeroeid tot een van Nederlands grootste elektronicaconcerns. Ieder huishouden beschikt wel over een Philips apparaat. Fiyo is officieel partner van Philips.

Zoekt u onderdelen voor je Senseo koffiezetter? Klik dan hier.

Wij hebben dus alle onderdelen Philips (van een stofzuigerslang tot stofzuigerzakkken en een koffiekan) in onze webshop. Bij ons kun je alle Philips onderdelen bestellen voor alle soorten apparaten, bijvoorbeeld je droogkast, vaatwasser of keukenrobot. De types die wij het meest verkopen zijn Philips HR7774, Philips HR7775 en Philips FC8720.

Welk Philips apparaat heb ik?

Wil je Philips onderdelen bestellen? Dan heb je het typenummer van jouw Philips apparaat nodig. Dit nummer staat meestal op een sticker op je apparaat, bijvoorbeeld achter een deur of aan de onder- of achterkant. Heb je het nummer (een combinatie van letters en cijfers) gevonden? Kijk dan in de linker kolom van deze pagina en klik op het juiste nummer. Je ziet dan alle onderdelen van Philips die bij jouw apparaat passen.

Philips onderdelen nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!