Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Miele onderdelen

Miele onderdelen en accessoires

Alles van Miele

Miele is gekend als fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke toestellen, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. In 1899 werd het familiebedrijf opgericht en is na zoveel jaren nog steeds een grote speler. Wij zijn dan ook trots dat Fiyo partner is van dit hoogwaardige merk. Onderdelen van Miele die we veel verkopen zijn de stofzuigermond, koolborstels en de pistoolgreep. Het gaat dan vaak om de Miele Electronic 1800, Miele S511 en Miele S380.

Wie is Miele?

Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het bedrijf is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. Wist u dat dit wereldberoemde merk begon - ja, we hebben het écht over Miele - als producent van melkcentrifuges en botermachines? In 1907 maakten ze zelfs Miele-automobielen en daarna rijwielen. In de jaren vijftig was Miele een van de grootste producenten van lichte motorfietsen in Duitsland. In 1960 stopte Miele hiermee om meer aandacht te geven aan de bouw van huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koelkasten en wasmachines. Om uit te groeien tot de producent van topkwaliteit die we vandaag kennen.

Welk Miele apparaat heb ik?

Om de goede Miele onderdelen te bestellen, heb je het typenummer van jouw Miele apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar je het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra je het nummer hebt gevonden dan kunt je hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Miele voor jouw apparaat verschijnen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!