Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Schroefmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je elektrische schroevendraaier

Alle elektrische schroevendraaier merken (van a t/m z)

De elektrische schroevendraaier, het essentieel stuk gereedschap

Stel: er moet ergens een schroef in gedraaid worden - of het nu een muur, een tuinhuis of een kast is - en iemand komt met een handmatige schroevendraaier aanzetten, dan schiet jij toch ook in de lach? Met jouw schroefboormachine heb je het halve doosje schroeven er al in voor die éne met de hand in geschroefd zit. En met extra kracht vastgezet bovendien. Bovendien heb je vanzelfsprekend een schroefbitje of ander opzetstuk en hoef je niet op te zoeken wat de woorden torx, inbus of tri-wing betekenen. Één blik op de klus en je weet welk opzetstuk je moet hebben. En moet er toevallig nog een mooi schroefgat geslepen worden, dan heb jij de juiste slijpstift ongetwijfeld ook in jouw accessoire-set zitten.

Schroefmachine onderdelen, bits en accessoires

Maar toen was je toch net dat ene dubbelbitje dat achterop jouw schroefboormachine hoort, kwijt. Of de schroefkop is versleten of beschadigd, of de accu geeft toch niet meer die power die hij oorspronkelijk gaf. Dan zit je aan het goede adres bij Fiyo, de compleetste webshop voor onderdelen en accessoires elektronisch gereedschap. Want ook als je een minder complete bitjes-set hebt of je wil jouw schroevendraaier zo breed mogelijk inzetten en ook ermee kunnen slijpen, (lichte) boorklussen mee verrichten en meer, dan zit je bij ons goed. Ook voor wie er nog niet zo'n verstand van heeft, bijvoorbeeld omdat je voor iemand anders op zoek bent naar leuke bit-setjes of andere accessoires voor diens geliefde schroefboormachine, geven we jou de volledige informatie erbij en bieden we mooie complete sets zodat die handige klusser of je eigen handige man/vrouw er dolblij mee zal zijn. Leuk voor Vaderdag bijvoorbeeld, of als dank voor die klus waar hij of zij de hand niet voor omdraaide.

Welke schroefboormachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke elektrische schroevendraaier, moet je eerst even op het merk van je schroefboor klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw schroefapparaat. Overigens zullen schroefbitjes in praktijk vanzelfsprekend op elke schroefmachine passen, dus die kun je met een gerust hart bestellen!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!