Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Rowenta onderdelen

Rowenta: vanouds innovatief

Rowenta is een van de oudere producenten van huishoudelijke toestellen in Europa, en bestaat al sinds 1909. Ze kent enkele van de meest veeleisende klanten, want Rowenta heeft voor zichzelf de lat zeer hoog gelegd. Al meer dan een eeuw innoveert dit bedrijf op gebied van huishoudelijke elektronische toestellen en apparaten in de keuken. In ons land is Rowenta vooral bekend om de uiteenlopende modellen stofzuigers, van stijlvolle luxe zakloze steelzuigers tot robuuste robotstofzuigers. Rowenta produceert meer toestellen in en rond het huis, maar zeker deze stofzuigers doen niet onder voor bijvoorbeeld topmerken als Dyson of Miele. Gebruiksvriendelijk, duurzaam en vernuftig innovatief.

10 jaar repareerbaarheid

Als onderdeel van Groupe SEB commiteert ook Rowenta zich aan de missie om al haar producten 10 jaar lang repareerbaar te maken. Dit wil zeggen dat de wisselstukken voor elk Rowenta apparaat dat je koopt of sinds 2012 kocht, minstens 10 jaar voorradig worden gehouden. Rowenta is tegen de groeiende afvalberg en probeert hiermee haar steentje bij te dragen aan een betere wereld. Alweer een reden om fier te zijn op jouw Rowenta toestel! Het helpt jou bij je huishoudelijke taken, en jij helpt er de wereld een beetje properder mee te houden.

Haal meer uit jouw apparaat!

Wist je dat de meeste toestellen in jouw huishouden een veel langere levensduur zouden moeten hebben dan ze meestal behalen? Dit komt in de meeste gevallen door onzorgvuldig onderhoud. Er is uit onderzoeken gebleken dat er zelfs toestellen zijn die door gebrekkig onderhoud tot zelfs een kwart minder lang meegaan dan ze volgens de fabrieksspecificaties zouden moeten kunnen. Dat kost jaarlijks veel geld en zorgt voor veel onnodige bijdragen aan de grote afvalbergen. Daarom raden wij bij Fiyo altijd aan om zeker ook je handleiding na te lezen om te zien wat jij kunt doen om te zorgen dat jouw apparaat zo lang mogelijk mee blijft gaan. En wist je bovendien dat veel apparaten nog veelzijdiger ingezet kunnen worden met enkele handige aanvullende accessoires? Kijk daarom ook zeker in ons productgamma voor onderhoudsproducten, passende accessoires en meer. Want wij geloven dat jij het meeste uit jouw apparaat kan halen!

Welk Rowenta toestel heb ik?

Om het juiste onderdeel voor jouw toestel te kunnen vinden, heb je eerst het typenummer nodig. Dit nummer is meestal te vinden op de sticker van het apparaat en bestaat uit een combinatie van enkele cijfers en letters. Nadat je het juiste type hebt geselecteerd krijg je alle onderdelen en accessoires te zien die geschikt zijn voor jouw apparaat. Je kunt ook direct op onderdeel zoeken, door in de linkerkolom op categorie te selecteren of in het zoekveld boven elke pagina in te vullen wat je wil vinden. Bij ieder onderdeel wordt aangegeven voor welke types het geschikt is. Vaak zijn dit meerdere types.

Rowenta onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!