Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Samsung onderdelen

Samsung onderdelen en accessoires

Samsung apparaten

Het wereldberoemde Zuid-koreaanse electronicabedrijf Samsung behoeft geen introductie meer. Niet alleen zijn ze een grote speler op het gebied van mobiel en tablets, maar ze produceren ook hoogwaardige huishoudelijke apparaten. In 1938 werd dit inmiddels reusachtige bedrijf opgericht als een handelsbedrijf. Het handelde drie decennia lang in voedselverwerking, textiel, verzekeringen en retail. In de late jaren 60 trad Samsung de markt van de electronica om daar in de jaren '90 steeds ambitieuzer op in te zetten. Inmiddels is deze electronicafabrikant een van de grootste bedrijven van consument eletronica in de wereld.

Welk Samsung apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw Samsung apparaat te vinden in onze webwinkel dien je op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van je machine. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen Samsung die bij jouw apparaat horen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!