Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Kenwood onderdelen

Kenwood onderdelen en accessoires

Alles van Kenwood

Kenwood ontwerpt en produceert sinds 1947 geavanceerde, stijlvolle en efficiënte keukenapparaten. Als expert op het gebied van voedselbereiding, is het hun doel om te zorgen dat elk Kenwood product jouw kookplezier vergroot en dat je met groot gemak kwalitatieve resultaten behaalt. Daar sluiten wij graag op aan met ons uitgebreide productgamma Kenwood wisselstukken en accessoires, bijvoorbeeld voor jouw keukenmachine, broodbakmachine en koffiezetapparaat. Je kunt bij ons Kenwood onderdelen bestellen zoals een mengkom, deksel en perskegel. De populairste types van Kenwood zijn Multipro, Kenwood Patissier of Kenwood FP250 en zeker voor die typenummers hebben we een ruim aanbod onderdelen beschikbaar.

Welk Kenwood apparaat heb ik?

Om Kenwood onderdelen te kunnen bestellen raden wij je aan het typenummer van jouw apparaat bij de hand te houden. Je kunt dit in de linkerkolom van deze pagina aanklikken zodra je het hebt gevonden. Alleen de onderdelen van Kenwood verschijnen dan die passen bij jouw apparaat. Het typenummer is te vinden op het typeplaatje of de typesticker, veelal te vinden aan de onder- of achterkant van je apparaat. Het bestaat uit een reeks cijfers en letters.

Kenwood onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!