Actifry onderdelen

Actifry friteuse

Actifry is een unieke machine voor in de keuken, uitgebracht door het bekende merk Tefal. Dit apparaat is kenmerkend door de innovatieve verwarmingstechnologie. Actifry keukenapparaten worden in Belgische huishoudens meest gebruikt als friteuse, maar zijn ook geschikt voor een scala aan andere culinaire recepten.

Actifry onderdelen

Bij de meest complete onderdelen webshop Fiyo vind je alle onderdelen van jouw Actifry keukenmachine. Ook vind je hier mandjes voor de friteuse, of bijvoorbeeld een mengschep. Tevens bieden we accessoires om jouw Actifry maaltijd ervaring nog lekkerder en gezonder te maken. Kijk daarom direct in ons aanbod om te zien of het Actifry keukenmachine onderdeel dat je zoekt zich er tussen bevindt.

Welke Actifry heb ik?

Actifry heeft diverse modellen uitgebracht. Welk model jij bezit staat vermeld op de voorzijde van het apparaat bij het merklogo. Van deze modellen zijn vaak weer diverse uitvoeringen (types) uitgebracht. Zo kent een bepaald model vaak bijvoorbeeld een wit en een zwart apparaat. Bij het specifieke product staat de specifieke typenummers vermeld (bijvoorbeeld YV960000). Dit typenummer vind je op de onderkant van jouw Actifry apparaat. Selecteer dus jouw model en vind zo snel de benodigde Actifry onderdelen en accessoires.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!