Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Aeg onderdelen

Alles van AEG

In 1883 al richtte men in Duitsland het bedrijf Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, kortweg AEG, op. Wat volgde was een zeer rijke geschiedenis met een veelvoud aan elektronische apparatuur. Interessant om te vernemen: ooit was AEG zelfs een tijdlang producent van vliegtuigen. Heden ten dage kent men AEG vooral om hun brede selectie aan huishoudelijke apparaten. Het is geen ongekend bedrijf hierin maar geroemd en gekend om de kwaliteit en brede spectrum. Hiertoe heeft Fiyo, als partner van AEG, het grootste aanbod van onderdelen beschikbaar in onze webwinkel. Zo leveren wij de benodigde onderdelen voor jouw droogkast of jouw frigo, tot zelfs de benodigde onderdelen van AEG om jouw dampkap weer te doen werken.

Welk AEG apparaat heb ik?

Teneinde de correcte onderdelen voor uw AEG apparaat te vinden in onze online winkel dien je op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters. Het is veelal te vinden op de typesticker of op het typeplaatje. Deze tref je vaak aan op de onder- of achterzijde van je apparaat. Heb je het nummer gevonden? Dan vind je het corresponderende typenummer terug in de linker kolom en dien je daarop te klikken. Je ziet nu alleen de onderdelen van AEG geselecteerd in een overzicht, die bij jouw apparaat horen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!