Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

AEG-Electrolux onderdelen

AEG of Electrolux?

Het bekende merk AEG geniet al lang een reputatie als producent van topkwaliteit elektronica. In 2005 kreeg Electrolux, zelf ook geen onbekende in het hogere segment van de huishoudelijke apparatuurmarkt, dit merk in handen en besloot een gezamenlijk merk op te bouwen. De merknaam AEG werd vanaf dan vooral nog gebruikt voor gereedschap, telefonie, entertainmentapparatuur en andere elektronische apparaten, enzovoort. Als er AEG-Electrolux op staat, gaat het om huishoudelijke apparaten die overigens wel in Duitsland zijn ontwikkeld door de Research & Development afdeling van AEG zelf. AEG-Electrolux biedt dus de kwaliteit die je mag verwachten van zowel AEG als Electrolux, onder een gezamenlijke naam (dit wordt ook wel 'double branding' genoemd, trouwens - een leuk feitje voor wie het wilde weten).

AEG-Electrolux, met het oog op de toekomst

De huishoudelijke apparatuur die AEG-Electrolux ontwikkelt, is ook innovatief en gericht op toekomstige ontwikkelingen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een AEG-Electrolux koelkast kunt verwachten die je met je smartphone kunt bedienen, of een wasmachine die zuiniger en milieuvriendelijker werkt. Er wordt van alles aan gedaan om niet alleen bij te blijven, maar zelfs vooruitstrevende machines te bouwen die, net als de vertrouwde AEG- en Electrolux-apparaten die al generaties lang worden gekoesterd, betrouwbare, robuuste en moderne hulp in jouw huishouden zullen bieden.

Ja, en toen ging de AEG-Electrolux toch kapot...

Elke machine, zelfs de meest geavanceerde, kan vroeg of laat een defect vertonen. Dan hebben we het niet alleen over een wasdroger die helemaal niet meer werkt, maar bijvoorbeeld ook over een afgebroken knopje of een kapotte zeepbak. Zulke dingen kunnen gebeuren en hoewel dit soms erg vervelend kan zijn, is het vaak eenvoudig op te lossen. Dit geldt trouwens ook als er iets serieuzers met jouw AEG-Electrolux apparaat aan de hand is: vaak kun je zelf met wat handigheid het probleem verhelpen. Daarom biedt Fiyo, de meest uitgebreide webshop voor witgoed onderdelen, een ruime selectie vervangende onderdelen en accessoires voor veel AEG-Electrolux apparaten. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, werken daarnaast samen met andere fabrikanten en leveranciers, en kunnen indien nodig zelfs betaalbare alternatieven bieden als het originele onderdeel misschien iets boven jouw budget ligt.

AEG-Electrolux onderdelen bestellen

Dus als er iets misgaat met jouw AEG-Electrolux apparaat, hoef je niet in paniek te raken. Met slechts een paar klikken bestel je moeiteloos online het benodigde onderdeel bij ons, dat we naar het door jou opgegeven adres sturen. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruik van jouw apparaten in en rondom het huis. We verpakken jouw onderdelen zorgvuldig en versturen ze naar de gewenste locatie. Je kunt veilig betalen met verschillende elektronische betaalmethoden, zoals PayPal en Bancontact. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? Ons team van productexperts staat klaar om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat moeilijk vindbare product, dat we vaak via onze vele leveranciers speciaal voor jou kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we vinden het voor je!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het meest complete aanbod van onderdelen en accessoires die online te bestellen zijn voor reparatie, onderhoud en gebruik van jouw elektronische apparaten in en rondom het huis. Gewoon, de dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als jegoed voor je toestellen zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, herstellingen of upgrades verleng je de levensduur van je toestellen, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!