Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Ariston onderdelen

Ariston: ergonomisch en ecologisch

De apparaten die Ariston produceert staan bekend om hun ergonomische eigenschappen, stille werking, intuïtieve en veiligheid. Ariston biedt zeer intelligente oplossingen en maximaal comfort in elke kamer in jouw woning. De apparaten van Ariston passen perfect in menig interieur door hun sobere, elegante stijl, doordat ze ecologisch verantwoord zijn en ze ontworpen zijn met de accenten op kwaliteit en innovatie. Ariston al jaren bekend om specifiek deze kwalificaties.

Alles van Ariston

Dit alles maakt het voor Fiyo interessant om partner te zijn van Ariston en voor ieder van hun apparaten (frigo, vaatwasser, oven) wisselstukken te leveren. De best verkochte artikelen zijn het vuldeurrubber, de bestekmand en de flessenbak. De meest gezochte modellen zijn de Ariston KBM 6014D, Ariston Li 661 A en Ariston Li 640 A.

Welk Ariston apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Ariston apparaat je bezit en welke Ariston onderdelen daar het beste bij passen dien je te zoeken naar het typenummer. Het typenummer van jouw apparaat tref je doorgaans aan op de onder- of zijkant van het apparaat. Bij een apparaat met een deur staat dit nummer meestal aan de binnenkant van de deur. Dit typeplaatje of de typesticker vermeldt een zogenaamd E-nummer, dat bestaat uit verschillende letters en cijfers. Noteer dit nummer, en klik het aan in de linker kolom van deze pagina. Er verschijnen nu alleen Ariston onderdelen die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!