Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Babyliss onderdelen

Kies jouw Babyliss apparaat

BaByliss onderdelen en accessoires

BaByliss: haarverzorging met dubbel B

Wie BaByliss, zegt, zegt haarverzorging. Dat is nu meer waar dan ooit tevoren, maar zelfs al een halve eeuw zo! Al in de vroege jaren '60 startte kapper René Lelièvre in Parijs met het prototype van de eerste elektrische krultang in de wereld. Het was natuurlijk een revolutionair idee, om met electriciteit en gaspatronen en andere vernuftigheden een krultang te verwarmen. Omdat de krultang gigantisch aansloeg, startte hij met een partner het bedrijf BaByliss Professionel. Met twee hoofdletters B, vanwege het grootste sekssymbool van die tijd en het idool van Lelièvre zelf: jawel, Brigitte Bardot (BB)! Vandaar dat vandaag de dag nog steeds dit merk met twee hoofdletter B's wordt geschreven.

Topkwaliteit tot het laatste onderdeel

Je wordt niet zomaar een wereldleidend topmerk, en dat weten ze bij BaByliss als geen ander. Elk onderdeel van een BaByliss krultang of ander haarverzorging product wordt met zorg ontwikkeld en geproduceerd. BaByliss heeft daarom ook een streng beleid over imitatie-onderdelen en via hun websites kun je zelfs namaakproducten officiëel melden. In een échte BaByliss zit dus enkel het beste van het beste, dat zo lang mogelijk meegaat, optimale prestaties levert, veilig met jou en je haar omspringt, en niet zelden een revolutionaire innovatie inhoudt. Want BaByliss blijft doorontwikkelen aan haar krultangen, föhn modellen, haartrimmers en noem maar op. Met een BaByliss zijn jij én jouw haar verzekerd van de allerbeste verzorging.

En toen hieldt toch de BaByliss ermee op...

Maar helaas: elk apparaat, zelfs een van BaByliss, kan wel eens stukgaan. En daar sta je dan met je handen in het, eh, haar. Wat nu! Er is geen enkele reden om te wanhopen echter: zoals dat hoort bij de meest complete onderdelen webwinkel van Nederland, heeft Fiyo ook een ruime selectie van BaByliss reserve onderdelen, accessoires zoals opzetkammen, oplaadsnoeren en noem maar op. We zullen eerlijk bekennen dat niet iedereen in ons bedrijf een mooie volle haardos heeft, maar ook de iets kalere medewerkers geven daardoor extra om goede haarverzorging en snappen hoe vervelend het voor je is als jouw BaByliss haarverzorging apparaat kapot is. Dus kun jij BaByliss onderdelen snel en voordelig bij ons bestellen. Wij verpakken die zorgvuldig en sturen die met extra persoonlijke aandacht zo snel mogelijk naar je op, op welk adres je maar wenst

Maar: welk BaByliss apparaat heb jij?

Om je de allerbeste service te kunnen bieden, is het voor ons wel van enorm belang dat je het exact juiste onderdeel kunt vinden voor jouw BaByliss apparaat. Dat hangt af van het specifieke typenummer dat op jouw BaByliss epileerapparaat, krultang of trimmer staat. Je moet dus voor jouw bestelling wel even goed kijken naar jouw BaByliss apparaat en zoeken naar de speciale sticker waar dit typenummer op vermeld staat. Als je dan vervolgens in bovenstaand overzicht klikt op het apparaat en dan op het typenummer, zie je in één oogopslag wat voor BaByliss producten wij voor exact jouw apparaat kunnen bieden.

BaByliss onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Babyliss onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat