Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bauknecht onderdelen

Het merk Bauknecht

Niet iedereen weet dit, aangezien Bauknecht zo'n alomtegenwoordig merk is in en om het huis. Maar Bauknecht is eigenlijk al decennialang onderdeel van de grotere Whirlpool Corporation. In 1989 werd het door deze internationale multinational overgenomen. Desalniettemin heeft het aldoor de kwaliteit kunnen blijven produceren die mensen associeren met dit krachtige Duitse merk. Een Bauknecht is en blijft, kortom, een Bauknecht. Dat neemt niet weg dat deze apparaten ook niet het eeuwige leven hebben. Maar niet getreurd: er zijn onderdelen voor Bauknecht genoeg te verkrijgen bij Fiyo!

Alles van Bauknecht

Voor Bauknecht leveren wij onderdelen voor jouw droogkast en koelkast tot onderdelen en accessoires voor je dampkap. Bijvoorbeeld een koolborstel, deurgreep en bestekmand. Veel verkochte types zijn de Bauknecht GSXH 7498, Bauknecht TRAD 6240 en Bauknecht WAE 1600.

Welk Bauknecht toestel heb ik?

Dit kan je vinden via het typenummer, dat zich op de identificatieplaat of identificatiesticker van jouw toestel bevindt. Het nummer bestaat uit meerdere cijfers en letters. De identificatieplaat situeert zich meestal op de onder- of achterkant van je toestel. Gevonden? Selecteer het typenummer dan in de linker kolom van deze pagina. Enkel de voor jou geschikte Bauknecht onderdelen worden nu getoond.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!