Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Candy onderdelen

Candy: kwalitatief en compact

Binnen Europa is Candy een bekende speler en richt zich vooral op compacte en kwalitatief hoogwaardige apparaten. Van wasmachine tot vaatwasser, inbouw keukenapparatuur en dampkap, Candy zorgt dat je in jouw huishouden plaats overhoudt. Zo hou je meer ruimte voor jezelf en je gezin, om te leven en te genieten.

Welk Candy apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Candy apparaat je hebt, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (indien die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Candy onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!