Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Cirkelzaag onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Cirkelzaag of radiaalzaag?

De cirkelzaag, de meeste mensen kennen dit apparaat wel. Hij staat ook bekend onder de naam radiaalzaag. In de cirkelzaag wordt met een elektromotor een rond zaagblad met hoge snelheid rondgedraaid, waardoor er glad en soepel door allerlei materiaal gezaagd kan worden. Er zijn, afhankelijk van de kracht van de motor van de cirkelzaag en de sterkte van het zaagblad, verschillende typen cirkelzagen. De handzame, kleinere cirkelzaag die de meesten van ons kennen heeft weliswaar een minder krachtige motor dan industriële tafelmodellen (bij zaagtafels bijvoorbeeld) maar daar zijn ook verschillende types in. Zo zijn er cirkelzagen voor hout en plastic, maar ook voor metaal of zelfs steen. De cirkelzaag is een enorm populair apparaat en zelfs de eenvoudigste modellen hebben veel toepassingen bij klusjes in en rond het huis. Afhankelijk van de diameter van het zaagblad kan er nog diep mee gezaagd worden, en voor eenvoudig werk aan bijvoorbeeld laminaat, gootplanken, plinten of tuinhuisjes is het een ideaal apparaat om bij de hand te hebben. Bezitters van een cirkelzaag zijn dan ook meestal erg voorzichtig met hun zaagmachine en verzorgen die keurig.

Cirkelzaag onderdelen en accessoires

Maar ja... waar lag die sleutel ook alweer waarmee je het zaagblad kunt vervangen? Of zul je juist zien: de adapter of accu geeft de geest. Of een schakelaartje breekt af, en daar sta je dan, met jouw mooie cirkelzaag waar je juist met volle moed mee aan de slag wil gaan voor die lastige klus. Dan is de compleetste onderdelen webshop van België, Fiyo, er voor jou. Met een eenvoudige klik of twee en een online betaling gaan wij regelen dat jij het gewenste onderdeel van jouw cirkelzaag zo snel mogelijk ontvangt. Of zoek je juist een accessoire waarmee je meer uit uw cirkelzaag kunt halen, zoals bijvoorbeeld een geleiderail waarmee je deze als zaagbank kunt gebruiken? Of een snijgeleider voor meer precisiezaagwerk? Ook dat kun je bij ons eenvoudig online bestellen!

Welke cirkelzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke cirkelzaag, moet je eerst even op het merk van je apparaat klikken. Dan zal het produktgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw cirkelzaag.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer