Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Dirt Devil onderdelen

Dirt Devil stofzuiger onderdelen en accessoires

Dirt Devil stofzuigers: kwalitatief hoogwaardig tegen zachtere prijzen

Sinds recent in ons gamma: reserve onderdelen en accessoires van het bekende stofzuigermerk Dirt Devil. De stofzuigers van Dirt Devil staan met name bekend door het slim inspelen op de veranderende wensen op de consumentenmarkt. Zo wordt het uiterlijke ontwerp steeds bijgesteld naar de recentste design trends en wordt doorlopend de meest innovatieve stofzuiger technologie toegepast. Dit Amerikaanse merk is dan ook een van de bekendste stofzuiger producenten ter wereld. Maar wist je dat dit bedrijf eigenlijk al een eeuw oud is?

Fabrikant van stofzuigers sinds 1905

Al in het Jaar des Heren 1905 produceert dit bedrijf - in zekere zin toch - stofzuigers. In Cleveland (Ohio) produceerde Phillip A. Geier stofzuigers vanuit zijn garage. Dit gestaag groeiende bedrijf werd de P.A. Geier Company genoemd en produceerde handgemaakte metalen stofzuigers. Deze antieke (letterlijk) modellen zijn nu nog terug te vinden op de antiekmarkt! Uiteindelijk werd het bedrijf zo groot dat het zich in twee missies splijtte: een gespecialiseerd stofzuiger bedrijf, en een bedrijf dat andere huishoudelijke apparatuur ging produceren, zoals blenders, föhns en wasmachines.

P.A. Geier > Royal > Dirt Devil

Tijdens WOII zette het bedrijf, in navolging van vele andere fabrikanten op verschillende consumentgebieden, zich voornamelijk in voor de productie van militair toepasbare goederen. Na de oorlog, in 1953, werd er een verkoopdeal gesloten en ging het bedrijf verder onder de naam Royal Appliance Manufacturing. Al snel bleek echter dat de nieuwe eigenaren beduidend meer interesse hadden om Royal te segmenteren en op te verkopen. Hierop namen enkele (voormalige) medewerkers het heft in eigen handen en maakten van Royal een succes. Onderdeel van dit succes was de gewijzigde strategie waarbij men o.a. ook begon te leveren aan grote Amerikaanse winkelketens, zoals Wal-Mart en Kmart. Toen was er 1984 de spectaculaire introductie van de allereerste Dirt Devil® Hand Vac. Het produkt bleek een gat in de markt, waarop men besloot de naam Dirt Devil als merk de gelegenheid te geven om de huishoudelijke apparatuurmarkt verder te veroveren.

Dirt Devil luistert naar jou!

Royal - wat nog altijd de fabrikant is van de apparaten onder het vaandel Dirt Devil - heeft een heel eenvoudige doch effectieve strategie: luisteren naar de wensen van de consument. Voortdurend past men nieuwe Dirt Devil stofzuiger modellen aan naar de verschuivende vragen en vooruitgang op technologisch vlak. Zo is Dirt Devil altijd bij de tijd en is de eigenaar van een Dirt Devil stofzuiger immer zeker dat zijn stofzuiger van topkwaliteit is.

Alle Dirt Devil onderdelen

Zelfs de beste stofzuigers kunnen beschadigen of kapot gaan. Je hoeft dan niet onmiddellijk in de auto te springen en naar de winkel te rijden om een nieuwe Dirt Devil aan te schaffen, of je moest koste wat kost altijd het nieuwste model in huis willen hebben. De meeste Dirt Devil stofzuigers zijn echter eenvoudig te herstellen door een kapot onderdeel te vervangen. Vaak kan het apparaat hierdoor weer jaren vooruit. Fiyo biedt je hier het breedste gamma aan onderdelen dat je voor Dirt Devil stofzuigers zult vinden. Klik daarom hierboven direct op het model stofzuiger dat je bezit en bestel het benodigde Dirt Devil onderdeel of accessoire. Zit jouw gewenste Dirt Devil onderdeel er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, misschien kunnen we via onze leveranciers alsnog het gewenste onderdeel of Dirt Devil accessoire verkrijgen dat je zoekt!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer