Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Domo onderdelen

Domo apparaten onderdelen en accessoires

Domo, authentieke Belgische apparaten

Al meer dan een kwart eeuw brengt het echte Belgische merk Domo topkwaliteit en prachtig ontworpen apparaten uit voor de keuken, het huishouden en jouw gezondheid en verzorging. Deze apparaten zijn, ondanks hun Belgische afkomst, internationaal bekend om hun oogstrelend design en kwalitatieve hoogwaardigheid. De slogan van Domo is 'een feest in huis!' en dat betekent dat deze apparaten zeker ook gezien mogen worden. Als je apparaten van Domo in je woning hebt, staan ze vermoedelijk niet uit het zicht opgeborgen, maar volledig tentoongesteld. En terecht, want de apparaten van Domo mogen gezien worden!

Reserve onderdelen voor Domo

Wij begrijpen bij Fiyo als geen ander hoe vervelend het kan zijn als een eye catcher als een Domo apparaat weliswaar mooi je interieur aanvult, maar niet meer wil functioneren. Dan is uiteraard een optie om een volledig nieuw Domo apparaat aan te schaffen, maar meestal is het afdoende om een nieuw onderdeel te bestellen. Bovendien bieden we een breed gamma aan accessoires waarmee jouw apparaat nog mooier en beter zal functioneren, en natuurlijk ook middelen voor het beste onderhoud van je Domo apparaat. Dus hou je van jouw Domo, zorg er dan goed voor!

Domo onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!