Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Edesa onderdelen

Edesa Onderdelen

Edesa is een Spaanse firma, opgericht in 1941 in Mondragón (Guipúzcoa, Baskenland) en werd in 1989 onderdeel van Fagor. Edesa is gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten en blinkt uit in ovens, kookplaten, wasmachines, drogers en koelkasten. Na 60 jaar sinds de oprichting en met een flinke verkoop, is Edesa uitgegroeid tot een erg populaire merk in Spanje. Daarom biedt Fiyo.be je een breed assortiment aan Edesa onderdelen, zodat je altijd van je apparaten kunt blijven genieten.

Welk model van Edesa heb jij?

Om de juiste onderdelen voor je Edesa apparaat te vinden, moet je het modelnummer van het apparaat weten. Dit nummer bestaat uit verschillende cijfers en letters, en wordt vaak aangegeven op een label of identificatieplaatje. Meestal vind je dit aan de achterkant van het apparaat. Heb je de code gevonden? Selecteer deze dan in de linker kolom. Dan zie je de onderdelen die bij jouw Edesa model passen.

Hulp nodig? We helpen je graag!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen, reserveonderdelen en onderhoudsartikelen voor jouw apparaten. We pakken je onderdelen zorgvuldig in en sturen ze naar waar je ze wilt hebben. Je kunt veilig betalen met de verschillende online betaalmethoden die we aanbieden. Als je het product dat je zoekt niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons gespecialiseerde team, wij helpen je graag. Vraag het ons gewoon en wij zoeken het voor je op!

Edesa onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat