Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Electrolux onderdelen

Electrolux onderdelen en accessoires

Electrolux onderdelen

Het Zweedse Electrolux is een van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparatuur. In de webshop van Fiyo vind je dan ook een groot aanbod aan Electrolux onderdelen. Sterker, de meeste merken huishoudelijke apparatuur die jij kent zijn uiteindelijk onderdeel van Electrolux. Maar ook hun eigen lijn elektronische apparaten zijn populair en in de meeste huishoudens terug te vinden.

Alles van Electrolux

Electrolux heeft een breed assortiment aan huishoudelijke apparatuur, dat varieert van fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten en stofzuigers. Fiyo heeft voor al deze apparaten wisselstukken te koop, maar natuurlijk ook accessoires waarmee je de functionaliteiten van deze machines mee kunt uitbreiden, en onderhoudsproducten die de levensduur ervan kunnen verlengen.

Welk Electrolux apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw Electrolux apparaat te vinden in onze webwinkel dien je na de keuze voor het juiste apparaat op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van jouw apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen van Electrolux die bij jouw apparaat horen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!