Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Etna onderdelen

Etna onderdelen en accessoires

Etna onderdelen

Het Nederlandse merk Etna is al meer dan 155 jaar een innovatieve speler op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het heeft als doel om kwaliteit binnen handbereik van iedereen te brengen. Dit betekent dat Etna kwalitatief goede apparatuur levert voor een betaalbare prijs. De onderdelen voor deze apparaten vind je allemaal in onze webshop.

Alles van Etna

Etna heeft een breed assortiment aan huishoudelijke apparatuur, dat varieert van diepvriezen en microgolfovens tot vaatwassers en wasmachines.

Welk Etna apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw Etna apparaat te vinden in onze webwinkel dien je na de keuze voor het juiste apparaat op zoek te gaan naar het typenummer van je apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van jouw apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen van Etna die bij jouw apparaat horen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!