Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Fondue set onderdelen en accessoires

Kies het merk van je fondue

Of kies een categorie
Alle fondue set merken (van a t/m z)

Fondue, als het feestelijk moet zijn

Misschien is het voor een intiem avondje samen. Misschien is het gezellig in een groep. Misschien enkel tijdens de Feestdagen. Maar als de fonduepan op tafel gezet wordt, weet iedereen wel dat het gezellig wordt. Of je nu aan de kaasfondue gaat, of in olie met fondue aan de slag gaat, het is altijd een klein feestje en een knus samenzijn. Fondue is al een feestje op zichzelf!

Fondue accessoires

Dan mag natuurlijk niet net die ene fonduevork ontbreken. Of dat handvat los zitten. Zeker bij een dure fonduepan is het super jammer als er wat mis mee is. Daar gaat het feestje... Gelukkig hebben we voor verschillende merken op fondueset gebied wel een aantal onderdelen en accessoires beschikbaar. Zorg dus dat je ruim voor jouw fondue feestje controleert of alles nog in orde is, en zo niet: gewoon bij ons een onderdeel of accessoire bestellen. Dan is het fonduefeest bijtijds gered!

Bij ons vind je voor uw fondueset o.a.:

  • fondue pannen;

  • fondue vork setjes in verschillende kleuren;

  • draaischotels, sauskommen, vorkhouders;

  • opzet sokkel voor veilig gebruik van de hete fonduepan;

  • eetkommetjes om de fondue maaltijd in te serveren; of zelfs

  • fondue set opberg riemen.

Onderdelen voor jouw merk fondueset

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer