Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Gardena onderdelen

Gardena, tuingereedschap sinds 1961

De handelaren Eberhard Kastern en Werner Kress startten in 1961 met het bedrijf Kress + Kastner GmbH, wat vijf jaar later omgedoopt werd tot Gardena Kress + Kastener GmbH. Eind jaren '60 en halverwege de jaren '70 introduceerde Gardena toonaangevende innovaties zoals het nu alom gebruikte waterslang aansluitingssysteem en de handvat verbinding, wat in feite de moderne tuinsproei slang inhield. Dieter Raffler, een zeer onderscheiden en gewaardeerde industrieel ontwerper ontwierp 20 jaar lang deze en andere innovatieve Gardena producten.

Gardena: nu lid van de Husqvarna familie

Inmiddels is Gardena, na een, ondanks nimmer aflatende populariteit van deze topkwaliteit tuinonderhoud producten, roerige eeuwwisseling, opgenomen in de Husqvarna Groep. Gardena is echter nog steeds gevestigd in Ulm en is de onbetwiste marktleider binnen Europa op het gebied van tuingereedschap. Je vindt deze producent van hoogwaardig tuingereedschap en irrigatiesystemen in bijna alle landen wereldwijd terug. Want overal is er tuinonderhoud te plegen, dus overal is er Gardena!

Gardena onderdelen

Als je, zoals zovelen, geniet van de betrouwbaarheid en kwaliteit van jouw Gardena tuinonderhoud producten, dan wil je hier wellicht meer toepassingen op aansluiten en bent je dus op zoek naar Gardena accessoires. Of misschien heeft de trouwe Gardena het toch begeven en moet er een onderdeel van jouw Gardena tuingereedschap vervangen worden. Of misschien heeft die ene buurman jouw Gardena tuinonderhoud product even geleend, ontdekt hoe fijn Gardena tuingereedschap werkt, en even 'vergeten' terug te brengen.. dan is er geen nood, want bij Fiyo, de compleetste webshop voor apparaat onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten voor in en rond het huis, hebben we een breed assortiment aan Gardena producten klaar liggen om zo snel mogelijk aan jou te versturen. Klik dus zeker in de categorieën hierboven om jouw Gardena product terug te vinden en bestel het met één enkele klik! Kun je niet vinden wat je zoekt? Vaak kunnen we ook nog producten speciaal voor je bestellen die niet in de webshop staan. Één vraag aan onze productexperts via ons contactformulier of de telefoon, en jij weet het!

Welk Gardena apparaat heb ik?

Om erachter te komen welke Gardena onderdelen jij nodig hebt, dien je op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dat staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van cijfers en letters (ook wel het E-nummer genoemd). Meestal vind je het aan de zij- of achterkant van het apparaat, of aan de binnenkant van een klep. Gevonden? Klik het dan aan links op deze pagina en alleen de Gardena onderdelen die bij jouw apparaat passen verschijnen dan in beeld.

Gardena onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en Bancontact. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Gardena onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat