Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Glem onderdelen

Kies jouw Glem apparaat

Glem onderdelen

Wij weten hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je apparaten in huis. Daarom zijn we trots om onderdelen en accessoires voor Glem apparaten aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor je afzuigkap, diepvries of koelkast, bij ons vind je wat je nodig hebt.

Glem afzuigkappen: Houd je keuken fris en vrij van kookluchtjes

Een goede afzuigkap is een onmisbaar onderdeel van elke keuken. Het houdt niet alleen je keuken vrij van kookluchtjes en vetaanslag, maar draagt ook bij aan de algehele sfeer van je kookruimte. Heb je een filter of lampje nodig, of misschien een nieuwe ventilator? Bij Fiyo zorgen we ervoor dat je de juiste onderdelen vindt om je Glem afzuigkap weer als nieuw te laten functioneren. Vergeet niet het typenummer van je afzuigkap te controleren op het typeplaatje, meestal te vinden op de rand of achter de roosters, om zeker te zijn dat je het juiste onderdeel bestelt.

Glem diepvriezers: Efficiënt en ruim

Glem diepvriezers staan bekend om hun efficiëntie en ruime opbergmogelijkheden. Of je nu een lade moet vervangen of een nieuwe deurrubber nodig hebt, wij helpen je graag. Het is belangrijk om het typenummer van je diepvries, vaak te vinden op de bodem of aan de achterkant van het apparaat, te controleren om de compatibiliteit van de onderdelen te verzekeren.

Glem koelkasten: Koel, kalm en onder controle

Een koelkast houdt je etenswaren vers en je drankjes koel. Mocht er een onderdeel van je koelkast kapot gaan, dan vind je bij ons alles van flessenrekken tot thermostaten om je Glem koelkast weer optimaal te laten werken. Het typeplaatje met het modelnummer van je koelkast is meestal te vinden bij de groentelades of op de achterzijde van het apparaat.

Waarom kiezen voor Fiyo?

Fiyo is niet alleen een leverancier van Glem onderdelen; wij zijn je partner in het onderhouden van al je apparaten thuis. We bieden niet alleen een breed scala aan zowel originele als alternatieve onderdelen aan, maar staan ook klaar met advies en ondersteuning om je te helpen bij het zelf repareren en onderhouden van je apparaten. Dit is vaak niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Glem onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat