Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Haier onderdelen

Haier onderdelen: maak je apparaten weer als nieuw

Heb je een Haier apparaat thuis dat wel een opknapbeurt kan gebruiken? Of het nu gaat om je trouwe wasmachine, die efficiënte afzuigkap, je handige vaatwasser, de onmisbare koelkast, je praktische diepvries of die tijdbesparende wasdroger, bij Fiyo vind je precies wat je nodig hebt om je Haier apparaten weer in topvorm te krijgen.

Haier geschiedenis

Haier, opgericht in 1984 in China, heeft zich ontwikkeld tot een wereldleider in huishoudelijke apparaten. Bekend om zijn innovatie en kwaliteit, biedt Haier een breed scala aan huishoudelijke apparaten, waaronder de zes waarvoor jij misschien onderdelen zoekt. Met een nadruk op duurzaamheid en efficiëntie, hebben Haier's producten een stevige plek veroverd in vele huishoudens wereldwijd.

Het juiste Haier onderdeel vinden

Wanneer een onderdeel van je Haier apparaat aan vervanging toe is, is het cruciaal het juiste onderdeel te vinden. Dit doe je eenvoudig met het typenummer van je apparaat. Elk Haier apparaat heeft een uniek typenummer, waarmee je precies kunt uitvinden welk onderdeel je nodig hebt. Bij Fiyo helpen we je graag hierbij. Voer simpelweg het typenummer in op onze website, en je vindt meteen wat je zoekt.

Originele vs. alternatieve onderdelen

Bij het vervangen van onderdelen heb je de keuze tussen originele Haier onderdelen en alternatieve onderdelen. Originele onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van Haier en garanderen een perfecte pasvorm en functionaliteit. Alternatieve onderdelen daarentegen, vaak voordeliger, zijn compatibel met Haier apparaten en bieden een uitstekend alternatief. De keuze hangt af van je voorkeur en budget.

Fiyo: meer dan alleen onderdelen

Fiyo gelooft dat je meer uit je apparaten kunt halen door ze zelf te repareren en te onderhouden. We staan niet alleen voor het verkopen van onderdelen; we bieden ook de kennis en hulp die je nodig hebt om je apparaten zelf te repareren. Zo dragen we bij aan een duurzamere wereld en helpen we jou besparen. Heb je vragen of hulp nodig? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. En met onze 30 dagen bedenktijd kun je zonder zorgen bestellen. Niet helemaal tevreden? Dan kun je je bestelling eenvoudig retourneren.

Haier onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat