Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hitachi onderdelen

Hitachi: de Japanse technische miljardpoot

Hitachi is een merk dat je, als je oplet, bijna overal terug zult vinden. Deze Japanse multinational werkt aan technische innovatie op bijna elk vlak, van mijnbouw tot computer electronica. Hitachi is een soort technische duizendpoot. Apparaten van Hitachi zijn altijd betaalbaar, innovatief ontwikkeld naar de nieuwste technische standaarden, en hoogkwalitatief.

Geschiedenis van Hitachi

In 1910 introduceerde elektrisch ingenieur Namihei Odaira de eerste 5-paardenkracht elektrische inductiemotor die Japan kende. Hij produceerde deze machines, aanvankelijk bedoeld voor de kopermijn-industrie, als in-house project van het mijnbedrijf van Fusanosuke Kuhara. De plek waar het bedrijf gevestigd was, was de stad Hitachi, waar deze uiteindelijke multinational nog steeds haar naam aan dankt. Hitachi is inmiddels een reusachtige marktspeler in bijna elk elektronisch gebied, van LCD-schermen en harde schijven, tot militaire voertuigen, liften en roltrappen, tot zelfs geldautomaten en treinen. Bij Fiyo richten we ons vooral op de power tools voor gebruik in het tuinonderhoud, en de huishoudelijke apparaten van Hitachi.

Onderdelen van Hitachi nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en Bancontact. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Hitachi onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat