Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hoover onderdelen

Hoover Onderdelen

Hoover Onderdelen

Hoover was een bedrijf in elektrische huishoudelijke apparaten. Hun assortiment bestond uit stofzuigers en grotere elektrische apparaten. In 1999 fuseerde het bedrijf met de Candy Group tot de Candy-Hoover Group. De merken Candy en Hoover worden nog steeds gebruikt. Voor wassen en drogen kan je kiezen uit verschillende modellen: bijvoorbeeld, er worden bovenladers en voorladers aangeboden in wasmachines, en ook wasmachines met een ingebouwde droger zijn te koop. Tot de kleine apparaten behoren, naast stoomstrijksystemen, allerlei stofzuigers, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen sledestofzuigers, robotstofzuigers, borstelstofzuigers, handstofzuigers, accustofzuigers en ketelstofzuigers, en ook polijstmachines.

De geschiedenis van Hoover

Het bedrijf werd opgericht in 1908 in New Berlin (nu North Canton) in de Amerikaanse staat Ohio, toen W. H. “Boss” Hoover een stofzuigerpatent kocht van zijn neef en uitvinder James Murray Spangler. Spangler had twee jaar eerder een stofzuiger in elkaar geknutseld met een ventilator, een zeepdoos, een kussensloop en een bezemsteel als handvat. Het voordeel was dat deze stofzuiger door het huis getrokken kon worden. Het nieuwe product werd een verkoophit in de VS. Na de Eerste Wereldoorlog breidde Hoover uit naar Europa. In Perivale, West-Londen, werd de eerste Europese handelsregistratie voor Hoover als “Hoover Ltd.” gedaan en in 1933 werd ook de eerste Europese productielocatie geopend. Daarvoor werden de stofzuigers vanuit een fabriek in Canada naar Europa geëxporteerd. De eerste Duitse handelsregistratie in Berlijn dateert van 1926. In datzelfde jaar introduceerde Hoover de borstelrol met klopfunctie. In 1927 verklaarde de Britse koningin bij koninklijk decreet Hoover tot hofleverancier voor stofzuigers; later werd deze onderscheiding uitgebreid naar andere huishoudelijke apparaten. In 1937 werd het bedrijf genoteerd aan de Londense beurs. In de daaropvolgende decennia breidde Hoover zijn productassortiment uit.

Onderdelen van Hoover

Het merk Hoover biedt niet alleen kwalitatief hoogstaande producten, maar heeft ook via de eigen organisatie GIAS een al decennialang functionerend netwerk van meer dan 150 gekwalificeerde contractwerkplaatsen in Duitsland en Oostenrijk. Het productaanbod werd in de loop der jaren uitgebreid en beperkte zich niet alleen tot verschillende stofzuigers. Vandaag de dag worden onder de naam Hoover ook grote huishoudapparaten zoals wasmachines en drogers, vaatwassers en koelkasten of koel-vriescombinaties verkocht. Vriezers en wijnklimaatkasten behoren ook tot het assortiment.

Welk accessoire of onderdeel heb ik nodig?

Niet helemaal zeker welk onderdeel bij jouw apparaat past? Dan raden we je aan om in onze shop te zoeken op type-, model- of E-nummer van jouw apparaat. Dit bestaat meestal uit letters en cijfers en staat op de typesticker. Waar de sticker zit, hangt af van het apparaat, model en de fabrikant. Mocht je de typesticker niet kunnen vinden, dan hebben we op onze informatiepagina over het typenummer handige tips voor je. Daar leggen we uit waar je het typenummer bij verschillende apparaten kunt vinden.

Makkelijk en veilig online bestellen

Bij Fiyo is het onze taak om jou in onze webshop alles aan te bieden op het gebied van onderdelen en accessoires voor de reparatie, onderhoud en uitbreiding van jouw apparaten in en rondom je huis. Je bestelling pakken we zorgvuldig in en sturen we naar waar je maar wilt.
Bij online kopen maken veel mensen zich zorgen over de veiligheid van hun gegevens. Bij Fiyo nemen we die zorgen serieus. Daarom kan je bij ons kiezen uit verschillende volkomen veilige betaalmethoden.
Hulp nodig bij het vinden van het juiste artikel of heb je een andere vraag? Neem dan gewoon contact met ons op en we helpen je graag verder!

Hoover onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat