Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Ignis onderdelen

Ignis onderdelen en accessoires

Ignis, topklasse uit Italië

Ignis, de Italiaanse producent van topkwaliteit en prachtig ontworpen huishoudelijke apparaten, is onderdeel van de wereldwijde Whirlpool Corporation. Ignis staat inmiddels bekend om haar prachtige en krachtige koelkast modellen, gasfornuizen, magnetrons, vaatwassers en meer. Ondanks haar veelbewogen en unieke geschiedenis blijft Ignis tot op de dag van vandaag een van de beste merken op het gebied van elektronische huishoud apparaten.

Geschiedenis van Ignis

Ignis werd opgericht in 1946 door Milaan Giovanni Borghi, en is dus al meer dan een halve eeuw fabrikant van gerenommeerde huishoudelijke apparatuur. Ignis betekent vuur in het Latijn, en het is dan ook passend dat een van de allereerste producten van dit bedrijf een elektrische kookplaat was. In de jaren '70 nam Philips het bedrijf over, toen Ignis de tweede grootste producent van huishoudelijke apparaten was (Zanussi was de koploper). Begin jaren '90 werd Ignis eigendom van Whirlpool.

Welk Ignis apparaat heb ik?

Wil je Ignis onderdelen bestellen? Dan heb je het typenummer van jouw Ignis apparaat nodig. Dit nummer staat meestal op een sticker op uw apparaat, bijvoorbeeld achter een deur of aan de onder- of achterkant. Heb je het nummer (een combinatie van letters en cijfers) gevonden? Kijk dan in de linker kolom van deze pagina en klik op het juiste nummer. Je ziet dan alle onderdelen van Ignis die bij jouw apparaat passen.

Ignis onderdelen nodig? Fiyo helpt jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!