Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Indesit onderdelen

Indesit onderdelen en accessoires

Alles van Indesit

Indesit is een Italiaanse fabrikant van witgoedartikelen, gevestigd in Fabriano, Ancona. In 1975 werd dit bedrijf opgericht onder de naam Merloni Elettrodomestici SpA. Of eigenlijk was Indesit toen zijn grootste concurrent, maar in 1985 maakte Vittorio Merlini, de oprichter van het eerder genoemde bedrijf, daar korte metten mee door het merk Indesit over te nemen. Sindsdien heet Merloni Elettrodomestici SpA dus Indesit. Een leuk caféweetje! Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw Indesit apparaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zijn officieel partner van Indesit. Wij verkopen veel onderdelen van Indesit zoals een hangreep, deurscharnier en koolborstels. Door deze te vervangen repareer je bijvoorbeeld je koelkast, wasmachine en vaatwasser. De types die wij het meest verkopen zijn de Indesit IWC 5145, Indesit DI630a en de Indesit IS60v.

Welk Indesit aparaat heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw apparaat te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek, bijvoorbeeld aan de achter- of onderkant van het apparaat. Als je het typenummer gevonden heeft kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de Indesit onderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Onderdelen van Indesit nodig? Fiyo helpt u graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!